Handelsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra C’arla du Nord. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og C’arla du Nord.

Afgivelse af bestilling og ordrebekræftelse
Du modtager en ordrebekræftelse via e-mail få minutter efter, du har afgivet din bestilling. Ved modtagelse af ordrebekræftelsen, bedes du kontrollere, at den stemmer overens med din bestilling.

Kontakt venligst C’arla du Nord på info@carla.dk eller på tlf. +45 99276000 med det samme, hvis du opdager fejl.

Priser
Alle priser er dagspriser inkl. moms og andre afgifter. Priserne på siden opdateres løbende.

Betaling
Der opkræves ikke gebyr ved brug af VISA og Dankort  betalingskort.  Beløbet bliver først fratrukket din konto, når varerne afsendes fra vort lager. Ved Mastercard  tillæges 2,9 %

Vi tager forbehold for trykfejl og udsolgte varer.Sådan sikrer vi dine personlige oplysninger
Når du bestiller varer eller kataloger, registrerer vi dit navn og din adresse i vores system, så vi kan sende din bestilling. Fremover ”genkender” vores system dig som kunde, hvilket letter fremtidige bestillinger.

Vi opbevarer dine oplysninger, indtil du beder os om andet. Hvis du ikke ønsker at være kunde hos Carl'a du Nord, og ikke længere har lyst til at modtage andet materiale fra os, kan du give os besked på e-mail info@carla.dk eller ved at ringe til vores kundeservice på +45 99276000.


Vi garanterer, at vi ikke videregiver dine personlige oplysninger til tredje part, herunder andre virksomheder.


E-mail nyhedsbreve - Hold dig informeret om tilbud og nyheder
For at holde vores kunder opdateret, sender vi løbende nyhedsbreve ud pr. mail.

Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet enten ved at klikke på linket i hvert enkelt nyhedsbrev, sende en e- mail til info@carla.dk eller ringe til vores kundeservice på +45 86 80 59 08.
Vi garanterer, at vi ikke videregiver din e-mail til tredje part, herunder andre virksomheder.


Forbrugerbeskyttelse
Din tryghed og sikkerhed er vores varemærke.
Når du handler hos os, er du naturligvis omfattet af Lov om Forbrugeraftaler og Lov om forbrugerbeskyttelse, som vi til enhver tid følger.
Vi følger retningslinierne inden for den danske købelov.

Det er sikkert at handle
På carla.dk kan du trygt anvende dit kreditkort: VISA, VISA Dankort, VISA Debit, VISA Electron, MasterCard, MasterCard Debit, Maestro.

Når du indtaster dine adresse- og kreditkortoplysninger, sker det på en forbindelse, der er sikret med SSL (Secure Sockets Layer). Det betyder, at oplysningerne er krypteret, så ingen uvedkommende kan aflæse dem.

Så længe du er i færd med at indtaste oplysninger, betale og afgive bestilling, vil du automatisk befinde dig på den sikre forbindelse.

Betaling med kreditkort er sikret og godkendt af NETS. Du kan derfor trygt anvende dit betalingskort.

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@wwg.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en tilfredsstillende løsning, kan EU-Kommissionens online klageportal anvendes ved indgivelse af en klage - se  ODR klagesystem her:
 
http://ec.europa.eu/consumers/odr/
OM C'ARLA DU NORD

I tøjfirmaet C'arla du Nord mener vi, at det er muligt at være tro mod det, man inderst inde brænder for.

Vi henvender os til kvinden, hvis garderobe er en forlængelse af hendes person og udtryk. At skabe tøj - og at bære tøj - er for os en lidenskab.
Vi fascineres af farver og nuancer og de tusindtallige kombinationer, og når vi igen lander midt i hverdagen, prøver vi at tage et stykke af himlen med os herned.>>Læs mere<<

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål til vores produkter eller har du brug for hjælp til størrelser, så er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice:

Telefon:  +45 99 27 60 00
Email: info@carla.dk                        
Mandag - torsdag kl. 8.00 - 16.00
Fredag kl. 8.00 - 14.30
Lørdag, søndag og helligdage har vi lukket.

Carla.dk / WWG 2 APS   Lene Haus Vej 21   7430 Ikast   Tlf: 99 27 60 00   info@clara.dk
WWG 2 ApS  •   LENE HAUS VEJ 21  •  DK-7430 IKAST  •  +45 99 27 60 00  •   INFO@CARLA.DK   •   CVR: 32354505