Gratis LeveringLevering 1-2 dage

Ombytning / Returnering

Returnering

Hvis du ønsker at returnere en vare, skal du meddele os herom inden 14 dage, og du har så yderligere 14 dage til at sende varen retur.

Når varen sendes retur, skal den være i original emballage og i samme stand som ved modtagelsen, med alle hængemærker. Vi forbeholder os ret til at afvise returneringen såfremt dette ikke er overholdt.

Du har 14 dages fuld returret gældende fra den dag, du modtager dine varer. Returretten er gældende for ubrugte varer i original stand. Da din returvare skal sælges igen, beder vi dig returnere varen med hængemærker etc. Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, vil vi hurtigst muligt overføre købsbeløbet til din konto. For at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort tilbagebetaler vi kun til det kreditkort, som varerne er blevet købt med.

Ønsker du at bytte en vare til en anden størrelse, farve eller model, bedes du returnere varen og lave en ny ordre via webshoppen. Når vi har modtaget returvaren overføres pengene til din konto. Det sikrer, at den ønskede style ikke i mellemtiden er udsolgt.

Husk at vedlægge original kvittering.

Vi leverer altid din ordre gratis til dig som kunde. Hvis du ønsker at returnere en vare, så betaler du selv for returneringen. Hvis den tilsendte vare er defekt, eller vi ved en fejltagelse har sendt forkert vare, størrelse eller farve. Så betaler vi selvfølgelig for returneringen.


Returneringsadresse

WOMENS WEAR GROUP
Att. C’arla du Nord
Lene Haus vej 21
7430-Ikast
CVR: 32354505

Reklamationer/Klager

Hvis du har modtaget en vare med fejl, eller hvis vi har sendt dig en forkert vare, returnerer du blot varen som beskrevet ovenfor. Hvis varen er udsolgt tilbagefører vi pengene til dig.

Alle varer er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret. Reklamationsretten gælder ved fejl og mangler ved varen, som er opstået inden 24 måneder efter købet. Reklamationsretten dækker ikke, når fejl, skader eller slidtage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid.

Ved reklamation, fejl og mangler eller ved udeblevne leverancer kontakt venligst kundeservice på telefon +45 99276000 eller info@carla.dk
Husk ved returnering at vedlægge kvittering for dit køb.


Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@wwg.dk eller på telefon 99276000. Hvis det ikke lykkes os at finde en tilfredsstillende løsning, kan EU-Kommissionens online klageportal anvendes ved indgivelse af en klage - se  ODR klagesystem her:
 
http://ec.europa.eu/consumers/odr/OM C'ARLA DU NORD

I tøjfirmaet C'arla du Nord mener vi, at det er muligt at være tro mod det, man inderst inde brænder for.

Vi henvender os til kvinden, hvis garderobe er en forlængelse af hendes person og udtryk. At skabe tøj - og at bære tøj - er for os en lidenskab.
Vi fascineres af farver og nuancer og de tusindtallige kombinationer, og når vi igen lander midt i hverdagen, prøver vi at tage et stykke af himlen med os herned.>>Læs mere<<

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål til vores produkter eller har du brug for hjælp til størrelser, så er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice:

Telefon:  +45 99 27 60 00
Email: info@carla.dk                        
Mandag - torsdag kl. 8.00 - 16.00
Fredag kl. 8.00 - 14.30
Lørdag, søndag og helligdage har vi lukket.

Carla.dk   Lene Haus Vej 21   7430 Ikast   Tlf: 99 27 60 00   info@carla.dk
Klik mig