Gratis LeveringLevering 1-2 dage

Om Carla.dk


På Carla.dk finder du masser af lækkert tøj… - Tøj, som du kan ’leve i’. I vores webshop sælger vi tøj fra vores egne 3 brands: C’arla du Nord, Elinette og Lindon.  

Tøjet på Carla.dk ser ikke bare godt ud! Det er behageligt at bære, har en god pasform + er kendt for sit unikke design og høje kvalitet.

Carla.dk er en del af modevirksomheden Womens Wear Group. Hos Womens Wear Group designer og producerer vi selv vores egne brands og vi har en simpel vision: at præsentere velfremstillet og moderigtigt tøj, der dækker ethvert behov for den moderne kvinde. Med vores 3 forskellige brands / produktlinjer forsøger vi at levere den komplette garderobe – med hverdagstøj og festtøj, hvilket gør det muligt for kvinden at fremstå unik og individuel i hendes styling uanset anledningen.

Tilgangen til vores designs er nutidig, og vores kollektioner kombinerer det feminine med det rå kombineret med en underspillet elegance. Med udgangspunkt i disse elementer samt tidens modetendenser, lancerer vi hver sæson nye styles og kollektioner af feminine og moderigtige klassikere med et lille twist, til kvinden, der ønsker tøj, som matcher hendes udstråling og personlighed.

Hos os er det at skabe tøj en fælles lidenskab. Vi fascineres af farver og nuancer, og vi motiveres af at arbejde i et miljø, hvor mennesker til stadighed inspirerer hinanden og får tingene til at gro.

Vi håber, at vores tøj kommer til at inspirere dig og husk:

- Vi har god kundeservice. Ring til os på 99 27 60 00, hvis du har spørgsmål.
- Vi tilstræber at holde leveringstiden på 1-2 hverdage.
- Vi leverer din ordre fragtfrit i Danmark.
- Vi leverer med PostNord.


OM C'ARLA DU NORD

I tøjfirmaet C'arla du Nord mener vi, at det er muligt at være tro mod det, man inderst inde brænder for.

Vi henvender os til kvinden, hvis garderobe er en forlængelse af hendes person og udtryk. At skabe tøj - og at bære tøj - er for os en lidenskab.
Vi fascineres af farver og nuancer og de tusindtallige kombinationer, og når vi igen lander midt i hverdagen, prøver vi at tage et stykke af himlen med os herned.>>Læs mere<<

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål til vores produkter eller har du brug for hjælp til størrelser, så er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice:

Telefon:  +45 99 27 60 00
Email: info@carla.dk                        
Mandag - torsdag kl. 8.00 - 16.00
Fredag kl. 8.00 - 14.30
Lørdag, søndag og helligdage har vi lukket.

Carla.dk   Lene Haus Vej 21   7430 Ikast   Tlf: 99 27 60 00   info@carla.dk
Klik mig